23 Şubat 2011 Çarşamba

Damatlık Modelleri



Damatlık modeli arayan hanımlar beyler işte size birkaç örnek... 

O özel günde gelinin güzelliğinin yanında sönük kalmayı hiçbir damat istemez - ki zaten damadın oldukça şık olması için gelinler uğraşırlar, araştırırlar ve içlerine en çok sinen takım elbisede karar kılarlar ve beğendikleri o takım elbiseyi alırlar. 

Kendi adıma konuşacak olursam beyaz damatlıkları beğenmiyorum ve bir türlü yakıştıramıyorum da. Herşey tabiki tercih, renk, zevk meselesi... 

Bir de gelinlerin özel isteği ile damatlığın içine süslü püslü, işlemeli, ışıltılı yelek alınıyor, ki bu da bence damat adayı için düğün gecesini işkence haline getiriyor(evet yelekleri de sevmiyorum). Genellikle hava zaten sıcakken bir de içine giymek zorunda olduğu yelek iyice pişirir insanı. Bayanlar düğün günlerine ait hep olumlu şeyler düşünürken; erkekler ise "üf Allah'ım o ne sıcaklıktı yarabbim, piştim o yeleğin içinde,  güzel eşim alınmasın diye de çıkaramadım zaten" türü düşüncelere dalabilirler haberiniz olsun:) Yani siz en iyisi o yeleği giymesi için nişanlınıza hiç ısrar etmeyin:) Yok ama illaki nişanlınızın düğün gününüzde içine yelek giymesini istiyorsanız son fotoğraftaki gibi takım elbiseye yakışacak, sade, abartıdan uzak bir model tercih edin olur mu? :)



* look.co.uk

3 yorum:

Adsız dedi ki...

son fotoğraftaki süperrr :)

Unknown dedi ki...

son foto süper !!
cok begendim...
ya da ortancisida cok güzel !

adaşehir dedi ki...

habinos; ben de en çok son fotoğraftakini beğendim:)

want more fashion; evet evet son fotoğraftaki daha güzel:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...