9 Eylül 2013 Pazartesi

Şehr-i Derya Parkı @ Eskişehir

Sevgili blog,
Dün (an itibariyle) küçük dayımlarla pikniğe gittim. 

Kuzenlerle çok eğlendik doğrusu. 

Eskişehir güneşinin son demlerinin keyfini çıkardık. 

Ooo neler yapmadık ki biz dün. 

En yüksek yerlere tırmandık. 

Sonra tepelerden kendimizi aşağıya bırakarak son hızla koştuk (aslında ben kuzen R.'nin oyununa gelip koşmak durumunda kaldım hatta son hızla yokuş aşağı koşarken düşmeyip düz yere ayağımı bastığımda çimenlere düştüm :) Sonrasında kuzenlerin yorumlarıyla zaten gülmekten yarılmış olan ben daha da koptum;
A ve R: Niye düştün kü sen?
Ben: ??? Sence?
R: Senin düşüşün bile çok kibar kuzen. Resmen kendini bıraktın toprağı incitmemeyi düşünerek kendini yere bıraktın puhahaha...
Ben: Benim her şeyim kibar zaten kuzen, ahahaha :)

Kardeşimin aramıza katılımıyla daha da eğlenceli hale gelen pikniğimizde ortada s.çan oynadık (bu oyunun ismini kimin koyduğunu merak ediyorum doğrusu?!) Ayıptır söylemesi bu oyunda çok iyiyimdir :) Sonrasında maç yaptık. Aslında ben maç oynamaya çalıştım kibar bir şekilde (maçtan nefret ederim ama işte psikolojik baskı sonucu kabul ettim), hatta topa değmemeye çalıştım da denilebilir :) Sonra oyun sırasında beni yere düşürmeye çalışan kardeşim önce kendisi kayarak yere düştü ardından beni düşürdü. Böylece ikinci kez yere düşmüş oldum ve pantolonumun iki dizi de çimen oldu :) Evet sevgili blog biz bugün çocukluğumuza döndük, bol bol kahkaha attık :) 

Ayrıca vapur gezintisi de yaptık. Üstelik fiyatı çok uygundu. Kişi başı 1 TL idi. Düşünebiliyor musun sevgili blog. Ben daha pahalı bekliyordum. 20 dakika boyunca oyun havası eşliğinde gölette gezindik, pek güzeldi.

Unutmadan Şehr-i Derya Parkı'na giriş ve tuvaletler ücretsiz. Tuvaletler ücretsiz olmasına rağmen oldukça temizdi. Ücretsiz olduğunu duyunca temiz olmasını hiç beklemiyordum malumunuz, ama hem kötü kokmuyordu hem de temizdi ve mescidi de vardı. 

Arabası olmayanlar da düşünülmüş sevgili blog. Eskişehir Devlet Hastanesi'nin oradaki otobüs durağından 57 numaralı otobüse binildiğinde Şehr-i Derya Parkı'nın tam önünde indiriyor. 

Ve ben telefonumun şarjı az olmasına rağmen her fırsatta fotoğraf çekmeye çalıştım :)




3 yorum:

yasemin yamaç dedi ki...

Fotoğraf bakış açındır aslında. Kim nasıl bakarsa öyle görür. Senin baktığın yerleri sevdim canım. Daha çok fotoğrafını görürüz inşallah...

gullerledikis dedi ki...

Çok güzel oralar Zevkiniz sevdiklerinizle daim olsun

adaşehir dedi ki...

y yamaç; güzel bir bakış açısıyla söylenmiş sözlerin için çok teşekkür ederim canım :) inşallah, senden de bol bol fotoğraf bekliyorum :)

güllerle dikiş; amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...