13 Ekim 2010 Çarşamba

Eskişehir Odunpazarı Evleri (Part-4)






Evet, Eskişehir Odunpazarı Evleri'nden son fotoğraflar artık:) Daha fazla birşey söylemeyeceğim şunun dışında: Eskişehir'e gelinip de çiğbörek yenilmeden gidilmez bildiğiniz üzere, biz fotoğrafını çekmemişiz ama odunpazarı evlerinden bir tanesini çiğbörek evi yapmışlar, oranın çiğböreğini yemedim yorum yapamayacağım. Ama bence çiğbörek için gidilesi yerlerden bir tanesi Papağan Çiğbörek, diğeri de Eskişehir Çiğbörek Evi'dir, ikisini de tek geçerim, Eskişehir'e yolunuz düşerse mutlaka uğramanızı tavsiye ederim... 
"Senin yazdıkların bizi pek kesmedi, biz daha fazla yer görmek ve bilmek istiyoruz Eskişehir'le ilgili" diyorsanız şuradaki siteyi inceleyebilirsiniz:)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

bende eseste okudum biliyomusun.muhteşem bi şehir tertemiz caddeleri sokakları pırıl pırıl..geçmişi dönüp baktığımda o kadar çok özlüyorumki keşke o zamanlar daha çok bilseymişim kıymetini..

çii böreği ile met helvası meşhurdur zaten..papağanda süperdir ünlülerin fotoları vardır duvarlarında hep..

çok özledim esesi..

adaşehir dedi ki...

Siyah Süt; aaa ne güzel bir tesadüf oldu :) Eskişehirliyim ben :) Zaten Eskişehir'e gelen, giderken ayrılamazmış :) Met helvasına da bayılırım, yummy :) Evet Papağan'da hep ünlülerin fotoğrafları var duvarda, küçük ama sevimli bir yer :) Umarım yolun düşer yine Eskişehir'e :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...