14 Eylül 2012 Cuma

{Pause}


Evet başlığı yanlış okumadınız, blogumun {pause} düğmesine basıyorum yani biraz ara veriyorum. Çünkü Lisans-KPSS'ye hazırlanacağım, evde interneti de kapatacağız, dikkatimi dağıtacak bir şeyin olmasını istemiyorum... Bu 1 seneyi çok iyi değerlendirmeliyim, düğünüm nasılsa seneye yazın {2013} olmayacak, ondan sonraki seneye{2014} olcak inşallah hayırlısıyla, yani 2 sene sonra... O yüzden bu 1 seneyi çok iyi değerlendirmeliyim, en azından elimden geleni yapmalıyım, no stress no panik... Arada girebilirsem yaşadığımı haber verip geri çıkarım, belki... Sonrasında ise tüm hızıyla çeyiz alışverişi postları girmek istiyorum, bakalım kısmet tabi ki... :) O zamana kadar kendinize çok çok iyi bakın olur mu? Bu arada telefonumdan post girmek istersem eğer ne yapmam gerekiyor? Telefonumun markası Nokia 3600 Slide :) Ya da şöyle sormam daha doğru olur belki, telefonumdan post girebiliyor muyum? :)


Kocaman sevgilerimi yolluyorum herkese,
adasehir :) 


P.S: Atları çok severim ben, fotoğraflarına filan baktıkça içim kıpır kıpır olur, özgürlüğü ve güzel duyguları hatırlatırlar bana. O yüzden beğendiklerimden birkaçını paylaşıyorum sizinle... :)









3 yorum:

Mehtap dedi ki...

sana şimdiden başarılar vee de kolay gelsin.

Adsız dedi ki...

Canım Allah yardımcın olsun.Bende KPSS illetinden tecrübe edinmiş birisiyim.Eğer sormak istediğin birşey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..Seve seve..

adaşehir dedi ki...

Mehtap; çok teşekkür ederim canım...

sema; çok sağol canım benim. eğer yardıma ihtiyacım olursa kapını çalarım, tekrar teşekkür ederim anlayışın için, sevgilerimle, bakalım hayırlısı olsun...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...