3 Eylül 2012 Pazartesi

Eskişehir Karacaşehir Regülatör Piknik Alanı







Dün Küçük Dayımlarla {M. Dayım} Regülatör'e gittik piknik yapmak için... Benim ilk gidişimdi Regülatör'e, kuzenler daha önceden gitmişler arkadaşlarıyla... Tam bir aile yeri, o kadar güzel ki, tertemiz, rahat, güvenli, mescidi de var... Biz kendi mangalımızı götürmüştük, ama sanrım yanınızda mangalınız yoksa bile oradan satın alabiliyorsunuz; ayrıca piknik yerinin giriş kısmında Restaurant da var... Otoparkı ücretsiz, giriş ücretsiz... Tabi güneşin altında kala kala yanmışım, kıpkırmızıyım bugün :) Ve benim için oldukça eğlenceli bir gündü, tabu oynarken bir ara kendimizi fena kaptırmışız, yan masadakiler bize bakıp gülüyorlarmış; ortada sçan'da ise kızlar erkekleri yendi :) Uzun zamandır voleybol da oynamamıştım, güzel oldu :)

Regülatör Piknik Alanı kaba tarifle; Kütahya Yolu üzerinde, son çıkış hattında, Sazova Bilim ve Kültür Parkı'na çok yakın. Kütahya yolu, Ömür ışıklarından sola Karacaşehir'e dönüşten yaklaşık 800 m içeriden sola dönüşte, tabelalar size yol gösterirler zaten... Osmangazi Üniversitesinin alt kısmında kalıyor. Piknik alanı Eskişehir-Kütahya karayolunun 5. km'sinde yer almaktadır.



2 yorum:

Mehtap dedi ki...

Aile piknikleri ve de oyunkar bir baska oluyor. Guzel bir yermis. yolumuz duser belki bir gun...

TALA (BIRAKTIĞIM İZLER) dedi ki...

regülatör şimdi kim bilir ne kadar güzel olmuştur. ünv.son sınıfta sınıf pikniğimizi yapmıştık. özlemişim. ne güzel oldu böyle.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...