1 Mayıs 2011 Pazar

Selen Soyder


Uzun zamandır her hafta kaçırmadan izlemek istediğim (Öyle Bir Geçer Zaman Ki hariç-şimdilik-) bir dizi olmamıştı (çünkü çok çabuk sıkılan birisiyim) ; ta ki Fox Tv'de yayınlanan "Yer, Gök, Aşk"ta Toprak karakterini canlandıran 2007 Türkiye Güzeli Selen Soyder'in "Lale Devri"ne transfer edilmesine kadar... "Yer, Gök, Aşk"ın konusunu konuşulanlardan biliyordum, Lale Devri'ni ise arada izliyordum. Ama şunu söyleyebilirim ki, iyi ki Toprak karakteri Lale Devri'ne transfer edilmiş :) Sizce de Toprak karakterini canlandıran Selen Soyder çok güzel değil mi?


*fotoğraflar Lale Devri(Toprak-Çınar) Facebook Fan Sayfası'ndan alınmıştır, kolaj bana aittir...

5 yorum:

Unknown dedi ki...

bende cabuk sklrm dizilerden.... ve
fatmagül ve arada bir de kücük sirlardan baska dizi izlemiyorum.. onlari da internette izlyrm... almanya da reklamlar cok uzun sürüyooo =D

Adsız dedi ki...

inanırmısın foxun dizilerini hiç izlemem bikaçgündürde teyzemlerdeydim kuzenler izliyodu bu diziyi benimde dikkatimi çekmişti bu bayanı sade duru bi güzelliği var..

adaşehir dedi ki...

want more fashion; aynen canım ben de çabuk sıkılırım dizilerden, her hafta takip etmem bile bazen :) ama Lale Devri'nin sıkı takipçisi oldum artık :) Tabi umarım dizi sonradan bozmaz kendini :)

sema; haklısın canım o nasıl bir duru güzelliktir öyle, hayran kaldım ben :)

İkiz Annesi dedi ki...

Bence de çok duru bir güzelliği var katılıyorum sana canım.

adaşehir dedi ki...

İkiz Annesi; imreniyorum bu kızın güzelliğine canım :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...