17 Mart 2011 Perşembe

The Look Of Music

Mayıs ayında Düsseldorf’ta düzenlenecek 2011 Eurovizyon Şarkı Yarışması’nın (ESC) resmi güzellik ortağı Schwarzkopf, “THE LOOK OF MUSIC” Avrupa Saç Stili Yarışması’nı başlatıyor. Yarışmanın sonunda kazanan iki çift Düsseldorf’ta Eurovizyon’u izlemeye hak kazanacak.

Schwarzkopf benzersiz bir saç tasarımı yarışmasına imza atıyor. www.lookofmusic.gen.tr internet sitesi üzerinden 5 Nisan 2011 tarihine kadar devam edecek olan yarışmada katılımcılar  “müzik tarzlarına göre farklı saç stilleri” tasarlayacaklar. Avrupa’nın birçok ülkesinden 7’den 70’e herkesin katılımına açık olan yarışma sonunda müzik tarzını saç stili ile birleştiren bir kişi bir arkadaşı ile birlikte Schwarzkopf’un belirlediği çok özel ödülü almaya hak kazanacak. Ayrıca, yarışma sonunda her ülkenin kazanan saçı Düsseldorf’ ta Schwarzkopf LOOK OF MUSIC sergisinde yer alacak.

Yarışmanın heyecan verici özel ödülü Eurovizyon Şarkı Yarışması Finali’ ne her şey dahil 2 kişilik katılım olacak.

Ayrıca “oy verenler” arasında yapılacak çekiliş sonucunda da Eurovizyon Şarkı Yarışması Finali için özel davetiyeler hediye edilecek.

İster pop müziği, ister country, ister hip hop, rock, caz, soul, elektro ve dans müziği olsun, müzik sınır tanımaz, insanları ve kültürleri birbirine bağlar. Aynı zamanda her müzik türü insanlara kendi tarzını yaratmak için esin kaynağı oluyor ve moda ile güzellik dünyasına da damgasını vuruyor. Eurovizyon Şarkı Yarışması’nın resmi güzellik ortağı Schwarzkopf, Eurovizyon’nun yarışma ruhunu saç şekillerine taşıyor ve 30 Avrupa ülkesinde LOOK OF MUSIC’i arıyor. 
 
Schwarzkopf herkesi www.lookofmusic.gen.tr sitesine bekliyor.  

Facebook ve Twitter sayfalarına gözatmayı unutmayın...


* basın bülteni

2 yorum:

Unknown dedi ki...

ödül süper valla !!
düsseldorf bana 45 dk
hic uzak degil =)

adaşehir dedi ki...

want more fashion; oo sen o zaman canın istedikçe gidersin Düsseldorf'a:):):)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...