11 Aralık 2010 Cumartesi

İlk Mimim :)

---!Fashion Passion!--- blogundan  Ayça ve Tuğçe beni mimlemişler, teşekkürler kızlar!
Hadi sorulara geçelim şimdi:) 

1- Yeni yıla nasıl ve kimlerle girmek istiyorsun?
* Aslında yeni yıla sevdiceğimle ve ailemle girmek istiyorum, böyle hep birlikte kalabalık olalım; kahkahalar, oyunlar, aburcuburlar, tatlı didişmeler, uyuklayan kişileri oyunda kazıklamalar olsun. Ve en önemlisi yeni yıla sevdiceğimin gözlerinin içine bakarak girmeliyim ki bütün yıllarımız hep böyle geçsin:)

2- Yeni yılda neler yapmak istiyorsun?
* Yeni yılda hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum, tek başıma olmamalıyım ama, yine sevdiklerim ve sevdiceğim yanımda olmalılar, onları da mutlu görmeliyim... Ayrıca hiç beklemediğim bir anda bir sürprizle karşılaşmak istiyorum:)

3- Yeni yıl sence ne demek?
* Yaşlanmak, olgunlaşmak ve büyümek demek her yönden:) Tabi ki bir de ne olacağını hiç kestirememek ve yeni tarihe alışasıya kadar hep yanlış yazmak demek:)

4- Yeni yılda ne olursa çok mutlu olursun?
* Yeni yılda aklımdan geçen "acaba"lar hayırlısıyla gerçekleşirse çok mutlu olurum...

5- Yeni yıla dair bir mesajın nedir?
* Umutlar hiçbir zaman kaybolmasın... Allah şifası olmayan dert vermesin kimseye... Gözlerinin içi gülen doğallıklarını kaybetmeyen insanlar çoğalsın, kimse kimseye zarar vermesin, içi fesatlık dolu insanlar layıklarını bulsunlar... Allah kimseyi sevdikleriyle sınav yapmasın... Gerçek AŞK'la karşılaşsın herkes, ama kimse eften püften şeylerle yıpratmasın onu, içi hava dolu güya adına aşk diyerek kendilerini kandırmasın kimse... Herkesin sevdikleri hep yanında olsun ve herkes hakettiği başarıyı yakalasın... :)


*** Ben bu mim'i bir delinin günlüğü, something about Tuğçe, want more fashion ve Kapkara Camdan Kelebek'e gönderiyorum:)


*fotoğraf: thedailygreen.com

4 yorum:

Unknown dedi ki...

bende tam simdi ne kadar güzel ve kisa bi mim bu dicektim ki(cok fazla sorulardan hoslanmiyorum da=P).. want more fashion yazmissin.. bende bi kacgüne kadar mimi yayinlarim =)

adaşehir dedi ki...

Sena; çok sevindim o zaman:) cevabını bekliyorum en kısa zamanda, unutma bak:)

Asahhara dedi ki...

Çoooooooook teşekkür ederim mim için.. Ve tüm mim hakkında yardımların için.

adaşehir dedi ki...

asahhara; rica ederim canım ne demek:) yardımcı olabildiysem ne mutlu bana gerçekten:):) sevgiyle kal:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...