26 Nisan 2014 Cumartesi

Takip Edilesi Blog: Siyah Tayt Giyen Kız

Uzuuunca bir süredir yazmadığım "Takip Edilesi Blog" bölümümüze yeni yazı girelim bakalım.
 
Nisan ayının Takip Edilesi Blog'u olarak "Siyah Tayt Giyen Kız"ı seçiyorum.
 
Öncelikle şunu belirteyim ki kendisi benim arkadaşım olur ve bloğunu benim baskımla açmış bulunmakta :) O yüzden arkadaşıma bir destek verirseniz çok mutlu olurum.
 
Öhöm, konuyu dağıtmadan toparlarsam eğer, siyah tayt giymeyi çok seven bu güzel arkadaşım (laf olsun diye güzel demiyorum, cidden çok güzeldir kendisi. Ben özellikle saçlarını çok beğeniyorum, kıvırcık kıvırcık ve uzun :)), pek çok konu hakkında bir çok bilgiye sahiptir. Bir çok yeri gezip görmüş, ağır felsefi kitaplar okumayı seven, altıncı hissi kuvvetli, temiz kalpli ve ciddi görünümlü olup da eğlenceli birisidir. Bu kadar övme yeter sanırım, şımarmasın sonraaaaa ;) :) Şaka yapıyorum, benim arkadaşım şımarmaz kiii :)
 
 
 
 

2 yorum:

Oldu O Zamaan dedi ki...

utancımdan öldüm sandım :D benim sevgili arkadaşım (bi hitep daha var ama onu söyleyemiyorum, bu şaka katlime sebep olabilir) herkesi kendisi gibi gördüğü için böyle özel şeyler yazmış, bu sözleri hiç unutmayacağım hislendim şimdik ühüüü

adaşehir dedi ki...

Oldu O Zamaan; ehehe evet o hitabı söyleme bence de :))) ya da söyle ama başbaşayken söyle :))) karşımdaki özel bir insan olduğu için ben de böyle güzel şeyler yazabiliyorum ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...