30 Mayıs 2011 Pazartesi

Sarı Midi Şifon Etek


Bir önceki yazımda belirttiğim gömleklere düğüm atma trendine uyan bir diğer ünlü isim de Keira Knightley. Kombinini beğendim, ama malumunuz ben sarı rengi hiç sevmiyorum :)


* justjared

Trend Alarmı: Gömleklere Düğüm Atma

Yeni bir trend alarmı: Gömleklerin ucuna düğüm atmak! Bu trendi en iyi taşıyanlardan AnnaLynne McCord ve Minka Kelly...


*celebuzz.com

Maxi Elbise & Kot Ceket

Yaşasın maxi elbise ve kot ceket ikilisi!


* justjared

Combination Of The Day: Teresa Palmer


Siyah ve kırmızı aşkına ♥


*justjared

26 Mayıs 2011 Perşembe

Sosyal Bilinçlendirme by Ecobella



Biliyorum, bugün Dünya Kadınlar Günü değil ama illaki bu tür bir video paylaşmak ya da bazı gerçekleri hatırlamak/görmek için 8 Mart'ı bekleyemeyiz değil mi?

25 Mayıs 2011 Çarşamba

Romantik Gelin Saçı Aksesuarları




Hepsi birbirinden romantik olan bu gelin taçlarına ve tokalarına ayrı ayrı bayıldım... Daha fazla modele göz atmak için tasarımcısı olan Rosie Willett'in sitesine göz atmayı unutmayın.


{Fotoğrafların üzerine tıklarsanız büyürler.}

23 Mayıs 2011 Pazartesi

Kına Gecesi Elbisesi {Candan Erçetin}



Tam da kına gecesinde giyilesi bir elbise...




* flickr

Polka Dot





Cherly Cole'un puantiyeli elbisesi çok cici. Modeli dikilemeyecek kadar zor görünmüyor, fikir arayanlara ilham olsun :) 


Sonradan Eklenen Edit: Ama ben de gamzem olsun istiyorum tıpkı Cherly Cole'unku gibi, hem de küçüklüğümden beri:)




*justjared

Luisana Lopilato'nun İkinci Gelinliği

 



Luisana Lopilato ve Michael Buble'nin evlendiğini şurada duyurmuş; gelinlik ve saç hakkındaki fikirlerimi de söylemiştim. Arjantina'da yapılan ilk düğünün ardından, ikinci düğünü Kanada'da yapmışlar. Gelin hanım ikinci düğününde göğüs kısmı incilerle işlenmiş saten bir gelinlik giymeyi tercih etmiş. Gelinliğin tasarımcısı Arjantin'den Jorge Ibañez imiş.

Ayrıca çift, misafirlere cupcake ikram etmenin farklı bir yolunu bulmuş :)




*justjared

Selena Gomez's Cut Out Dress




Daha öncede de Selena Gomez'e düz saçı daha çok yakıştırdığımı söylemiştim ve yine tekrarlıyorum: "Bu kıza düz saç yakışıyor." Yalnız bak şimdi Selana'cım benden sana abla tavsiyesi; o siyah, cut out, derin bacak dekolteli, uzun elbisenin altına ayağındaki ayakkabılar olmamış. O kırmızı fiyonklu ayakkabını mini bir elbisenle giysen çok daha iyi olurdu. Ayrıca keşke el tırnaklarına uyguladığın French manikürü keşke ayak tırnaklarına da uygulasaydın, o ojeler çok fazla "ben buradayım" diye bağırıyor çünkü. Bunlara lütfen dikkat et olur mu? Üzgünüm ama birinin bunları sana söylemesi gerekiyordu :) 

Elbise: Dolce&Gabbana
Clutch: Judith Leiber
Ayakkabı: Giuseppe Zanotti


* justjared

Sertap Erener - İstanbul



Herkese güzel ve mutlu bir hafta diliyorum! 

22 Mayıs 2011 Pazar

{Doğum Günü Davetiyesi}

Çoğu anne baba çocuklarının doğum günlerini kutlarken özenirler, özellikle çocukları 1. yaşını kutlarken daha çok özenir, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır, en özeli olsun ister. Sonuçta çocuğu 1 yaşına adım atmaktadır. İşte internette dolaşırken çocukların doğum günlerine özel davetiye basan güzel bir site buldum: dogumgunudavetiyesi.com 
İsteğe göre, o gün unutulmasın istiyorsanız eğer, buzdolabına yapıştırmak için arkası magnetli teşekkür kartı da yaptırabilirsiniz. Detaylar ve çeşitler için dogumgunudavetiyesi.com'a bir göz atın...

Blog Sahibesi Hakkındaki 7 Gerçek :)

Benzemez Kimse Bana blogunun sahibesi sevgili tubitos bana "One Lovely Blogger" ödülünü layık görmüş ve bir mim göndermiş. Çok teşekkür ederim canım mim ve ödül için.

Şimdi bir de hakkımdaki 7 gerçeği paylaşmam isteniyor. İşte blog sahibesi hakkındaki 7 gerçek;
* Bitter çikolataya bayılırım. 
* Tatlıya düşkünümdür, şanslıyım ki boyumdan dolayı kilo aldığımda pek göstermem :)
* Son zamanlardaki yeni favori abur cuburum Çikolata Kaplamalı Eti Negro (her öğünde bıkmadan yiyebilirim). 
* Böceklerden nefret etmem ama (biliyorum Allah'ın yarattığı varlıklar onlar da ama) iğreniyorum, bu yüzden de dokunamam onlara hatta aynı odada bulunmak dahi istemem.
* Hayvanları uzaktan sevmeyi tercih ediyorum :) 
* Önceden yanımdan köpek geçtiğinde herhangi bir tepki vermezken son zamanlarda korkuyla karışık acayip bir ses çıkarıyorum :) Ayrıca köpek gördüğümde tek başımaysam gözlerinin içine bakıp geçiyorum niyeyse :) Yanımda sevdiceğim varsa koluna sımsıkı yapışıyorum -istemsizce- ve o an ne söylerse onu duymuyorum/dinlemiyorum :)
* Her mevsimin ayrı bir güzelliği olsa da sonbaharın yeri apayrıdır bende. Evet ben yaz ve ilkbahardan çok sonbahar ve kışı sevenlerdenim.

Bu kadar benim söyleyebileceklerim :) 
9Tepe, İkiz Büyütmek, CMOS ve Efe İle Hayat Evet kızlar ben itiraf ettim sıra sizde! :)




* 1x.com (by Stéphanie Toselli)

20 Mayıs 2011 Cuma

Görkemli ve Masalsı










Ne kadar da görkemli ve nefes kesici...
Bu masalsı eve ait fazla fotoğraf burada...

Rochelle Wiseman


Leopar desene boğulma olayını sevmiyorum, ama Rochelle Wiseman'a bu Dolce&Gabbana elbise yakışmış.



*thevoguediaries.com

Yanlış Seçim Jessica Szohr!

O elbisenin altına bu kaba ayakkabılar hiç olmuş mu!?

Elbise: Topshop Unique Fall 2011
Ayakkabı: Topshop Unique




*thevoguediaries.com

Ashley Tisdale'nin Maxi Etek Kombini


Ashley Tisdale maxi eteğini üzerine göbeğini açıkta bırakan, delikli ve kısa kollu bir bluz giyerek kombinlemeyi tercih etmiş. Bu kombin hoşuna giden göbüşlü bayanlar lütfen denemesinler bile. Bu arada ikinci fotoğraftaki Venessa Hudgens neden genellikle eşofmanlarının paçalarının yerlerde sürünmesini istiyor olabilir? Sonuçta paçasına bastıkça eşofmanı belinden kaymıyor mu? Tamam paça boyu uzun olsun istiyor olabilir ama yürümeyi engelleyici derecede olmamalı bence.


*thevoguediaries.com

Gwen Stefani'nin Siyah Elbisesi



Gwen Stefani, Roger Vivier'in couture Rendezveus koleksiyonundan olan "Miss Viv Punk" elbisesini kendisine yakıştırmış. 


*celebuzz.com, justjared

Mor Kelebek'ten Hediye

Daha önceden Blogspot'ta olan ve artık şimdi ".com"da kendi alanında yazan Mor Kelebek, Artistry Essentials Dengeleyici Sistem Seti (Seyehat Boy), Amway Body Series Allano Body Köpük Losyon ve Amway Body Series Deodorant Sabun'u hediye veriyor. Katılmak için tık tık...

17 Mayıs 2011 Salı

Neden Blog?

Sevgili Efe ile Hayat blogunun sahibesi Şerife bana bir mim göndermiş, e bana da hemen cevaplamak düşer öyle değil mi? :)

Blogumu seviyorum çünkü; 
* İstediğim her şeyi paylaşabiliyorum; yeri geliyor o sıralar çok sık dinlediğim veya o an çok beğendiğim şarkıları videoları paylaşabiliyorum, yeri geliyor ilginç bir haberi paylaşıyorum, yeri geliyor sanal kombinler paylaşıyorum ve daha bir sürü şey paylaşabiliyorum, 
* İçimden geldiği gibi celebritileri çekiştirebiliyorum, 
* Yeni şeyler öğreniyorum, yeni bloglar tanıyorum dolayısıyla yeni hayatlar - kişiler tanıyorum; uzaktan, yavaş yavaş... Kimilerinin hayatını, mutluluğunu, üzüntülerini, sıkıntılarını, başarılarını paylaşıyorum; onlarla birlikte seviniyorum ve üzülüyorum... Kimilerinin el yapımı aksesuarlarını görüp hayran kalıp hayrete düşüyorum; kimilerinin yemek/pasta tariflerine bakıp bakıp iç geçiriyorum ve onlara da hayran kalıyorum yeteneklerine ve yaratıcılıklarına; kimilerinin çektiği fotoğraflara bakıp hayallere dalıyorum; kimilerinin giydiklerine bakıp fikir alıyorum, cesaret edebildiklerimi hayata geçiriyorum :)
* Yeni fikirleri paylaşmaktan, geri dönüt - yorum almaktan, fikirlerin benimle paylaşılmasından, yayınladığım şeylerin başkalarına fikir vermesinden büyük mutluluk duyuyorum...
* Kısacası seviyorum işte ben adını her tekrarladığımda bana {♥} sevdiceğimi  hatırlatan blogumu...


Ben de bu mim'i tuba can, yaruze, Sihirli Günce, Mekila'nın Gezegeni, Asahhara ve Benzemez Kimse Bana'ya gönderiyorum. Haydi hanımlar blogunuzu neden sevdiğinizi yukarıdaki resmi paylaşarak cevaplayın! :)

Zoe Saldana @ 2011 Cannes Film Festivali




Al işte, bir gereksiz elbise daha!

Elbise: Giorgia Armani
Ayakkabı: Nicholas Kirkwood




*celebuzz.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...